Algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden Het Kitsche Kluisje.

Het Kitsche Kluisje voor hobby-artikelen, taart en cupcake artikelen.
Correspondentieadres: Brahmslaan 34, 3862 TE Nijkerk,     

Vestigings- / Bezoekadres: Hoefslag 63, 3862 KA  Nijkerk (winkelcentrum Paasbos)
Telefoon: (033) 470 00 80 - Jet: (06) 83 60 80 34 - Karin (06) 28 18 78 30
e-mail adres: info@hetkitschekluisje.nl
KvK Gooi-, Eem, en Flevoland 618287873

BTW: NL854285118B01

Bestelling en tot standkoming overeenkomst: Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden. U ontvangt van uw bestelling een bevestiging via e-mail. U heeft dan 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of te ruilen. Met uitzondering van afgeprijse artikelen.Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van het gekochte.

Aanbiedingen en prijzen: Alle prijzen zijn weergegeven in EURO en inclusief BTW. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De verzendkosten zijn € 6,95.

Betaling: Bij een bestelling dient u altijd vooruit te betalen d.m.v. een overschrijving naar het bankrekeningnummer van het Kitsche Kluisje of een betaling via Mollie (iDEAL). De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is binnen 7 dagen anders word de bestelling geannuleerd en de artikelen terug in de winkel geplaatst.

Aflevering: Uw bestelling word verzonden met TNT post, verzendkosten zijn per bestelling € 6,95. Het Kitsche Kluisje verstuurd binnen 3 werkdagen de bestelde artikelen. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover bericht met een indicatie van de levertijd. U heeft in dat geval het recht om de bestelling te annuleren zonder kosten, tegen terugbetaling. Het Kitsche Kluisje is niet aansprakelijk voor eventuele schade doordat de aflevering op het door u opgegeven adres niet heeft plaatsgevonden of voor eventuele zoekgeraakte poststukken.

Annulering: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetkitschekluisje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen en retourneren: Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is dan definitief. U dient verder aan de volgende voorwaarden te voldoen: geen beschadigingen aan het artikel, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd terugsturen. Binnen 14 dagen na aanmelding van het retour zal het factuurbedrag incl. verzendkosten aan u worden overgemaakt. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Gebruik: Het gebruik van alle artikelen is geheel voor eigen risico. Het Kitsche Kluisje is dan ook niet aansprakelijk voor schade door verkeerd gebruik van de geleverde artikelen.

Wijzigingen voorwaarden: Het Kitsche Kluisje houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.

Copyright: Niets van de website van Het Kitsche Kluisje mag, zonder dat hiervoor schriftelijk toestemming is gegeven, worden gekopieerd of op een andere manier worden overgenomen.

Versie 20-06-2017.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2018 Het Kitsche Kluisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel